Μέτοχος της Ρέιντζερς η… Νιούκαστλ

Στο μετοχικό σχήμα της Νewco Ρέιντζερς, όπως ονομάστηκε η. νέα Ρέιντζερς της Γλασκώβης, αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ Μάικ Άσλεϊ.

Στο μετοχικό σχήμα της Νewco Ρέιντζερς, όπως ονομάστηκε η… νέα Ρέιντζερς της Γλασκώβης, αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ Μάικ Άσλεϊ.

Ο ισχυρός έδρας της αντιπάλου του Ατρόμητου στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ προτίθεται να βοηθήσει την ιστορική σκωτσέζικη ομάδα, μετέχοντας ως μικρομέτοχος στο νέο σχήμα που ηγείται της νέας προσπάθειας στην τέταρτη κατηγορία της χώρας.

Η σκωτσέζικη Ομοσπονδία ποδοσφαίρου είναι έτοιμη να επικυρώσει την εξέλιξη και να δώσει το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο Μάικ Άσλεϊ επένδυσε 134 εκατομμύρια λίρες το 2007 για να φέρει στην κατοχή του τη Νιούκαστλ. Όσα ακριβώς χρωστάει τώρα η Ρέιντζερς.

Το δικαίωμα που θα δώσει η SFA στον Άγγλο δισεκατομμυριούχο έχει να κάνει με τη συμμετοχή του ως το 9% στο μετοχικό σχήμα των «Τζερς», χωρίς μάλιστα να παίζει διοικητικό ρόλο. Στην περίπτωση αυτή θα μπορεί να «δανείσει» ως εννέα παίκτες στη Ρέιντζερς, από τη Νιούκαστλ, ενισχύοντάς τη πριν την έναρξη του εμπάργκο μεταγραφών την 1η Σεπτέμβρη, η οποία θα ισχύει για ένα χρόνο.

Ο Τσαρλς Γκριν, ο άνθρωπος που επωμίστηκε το βάρος να βγάλει από τη δύσκολη θέση τη Ρέιντζερς, περιμένει πως και πως τις εξελίξεις, ώστε να βρει έναν «συμπαίκτη» στο πλάι του έστω και σε «αθόρυβη» θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.