Ντεμπούτο φαν Πέρσι με Έβερτον

Την (υπέρμετρη) αισιοδοξία του ότι ο Ρόμπιν φαν Πέρσι θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στο «Γκούντισον Παρκ», εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Την (υπέρμετρη) αισιοδοξία του ότι ο Ρόμπιν φαν Πέρσι θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στο «Γκούντισον Παρκ», εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Τα δεδομένα της συμφωνίας, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, έχουν οριστικοποιηθεί, οπότε μένει να περάσει ο 28χρονος επιθετικός από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους».

Το μεγάλο ερώτημα ήταν αν η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει την Παρασκευή (17/8) ή το Σάββατο (18/8) κι αν, φυσικά, ο φαν Πέρσι θα προλάβει την πρεμιέρα με την Έβερτον. Σ΄ αυτό το ερώτημα απάντησε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον:

«Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Είναι στο δρόμο προς το Μάντσεστερ για τις ιατρικές εξετάσεις. Ελπίζω να μη χρειαστεί να τραβήξει η διαδικασία, αν και είμαι βέβαιος πως για το παιχνίδι με την Έβερτον θα τον έχουμε στη διάθεσή μας», ήταν το σχόλιο του Σκωτσέζου τεχνικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.