Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μπούτνερ

Η μεταγραφή του Αλεξάντερ Μπούτνερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε σήμερα, με την υπογραφή του Ολλανδού παίκτη στο πενταετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Η μεταγραφή του Αλεξάντερ Μπούτνερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε σήμερα, με την υπογραφή του Ολλανδού παίκτη στο πενταετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι». Ο 23χρονος πρώην αμυντικός της Φίτεσε γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από τη «χώρα της τουλίπας» που εντάσσσεται στο δυναμικό του συλλόγου στην τρέχουσα περίοδο, μετά τη μετακίνηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι από την Άρσεναλ την περασμένη εβδομάδα.
Το εγκώμιο του παίκτη έπλεξε ο Αλεξ Φέργκιουσον στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ο Αλεξάντερ είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς αριστερούς μπακ στην Ευρώπη και είμαστε ενθουσιασμένοι που υπέγραψε μαζί μας. Είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό και μας δίνει τη δυνατότητα των επιλογών στη συγκεκριμένη θέση».
Από την πλευρά του, ο Μπούτνερ τόνισε: «Πρόκειται για μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Ήρθα σε μία ομάδα που θαύμαζα πάρα πολλά χρόνια και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες».
Ο νεαρός αμυντικός ήταν στην προεπιλογή της Ολλανδίας για το EURO 2012, αλλά τελικά «κόπηκε» από την τελική 23άδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.