Βίντιτς: “Θα τα καταφέρουμε…”

Βέβαιος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνέλθει γρήγορα μετά την ήττα της από την Εβερτον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δήλωσε ο Νεμάνια Βίντιτς.

Βέβαιος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνέλθει γρήγορα μετά την ήττα της από την Εβερτον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δήλωσε ο Νεμάνια Βίντιτς. Παράλληλα όμως, ανέφερε ότι για να τα καταφέρει στη συνέχεια, πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική μπροστά στις αντίπαλες εστίες.

«Είχαμε αρκετή κατοχή της μπάλας, αλλά όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας, περιμένεις ότι η αντίπαλη ομάδα θα έχει μερικές ευκαιρίες. Έπρεπε λοιπόν εμείς να είμαστε πιο αποτελεσματικοί», δήλωσε ο Σέρβος διεθνής στο κανάλι της Γιουνάιτεντ.

«Πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε χάσει στην πρεμιέρα και στο παρελθόν, αλλά στη συνέχεια πήγαμε καλά. Ετσι, ελπίζουμε ότι θα γίνει το ίδιο και φέτος. Οι παίκτες της Εβερτον έκαναν αυτό στο οποίο είναι καλοί, έπαιξαν με βαθιές μπαλιές και επικεντρώθηκαν στις στημένες φάσεις, από όπου και ήρθε το τέρμα τους. Στο τέλος έδειχναν κουρασμένοι και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», συμπλήρωσε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.