Μετά τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ, η Γουέστ Χαμ νίκησε και τη Σίτι με 2-1, υποχρεώνοντας τη στην πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ, η Γουέστ Χαμ νίκησε και τη Σίτι με 2-1, υποχρεώνοντας τη στην πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Τα «σφυριά» χτύπησαν δις στο πρώτο ημίχρονο και οι «πολίτες», οι οποίοι προέρχονταν από την ήττα με το ίδιο σκορ απ’ τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν ποτέ.

Ο Μόουζες με ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ μόλις στο 6′ και παρά την πίεση των γηπεδούχων, αυτή που σκόραρε ξανά ήταν η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Σακό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή στο 31′ διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων.

Ο Ντε Μπρούινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν αυτός που μείωσε για τη Σίτι και της έδωσε ελπίδες για ανατροπή των δεδομένων στο δεύτερο μέρος. Οι πρωτοπόροι… κατασκήνωσαν στα καρέ του Αντριάν και για ένα τέταρτο τον «βομβάρδισαν».

Δεν εκμεταλλεύτηκαν, ωστόσο, την υπεροχή τους ούτε σ’ αυτό το διάστημα, ούτε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, που βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν ακόμη μία μεγάλη επιτυχία που τους έφερε, έστω και προσωρινά, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.