Ντεμπούτο Κάρολ και… 3-0

Ακρως επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Αντι Κάρολ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Ο διεθνής επιθετικός είχε συμμετοχή έμμεσα ή άμεσα και στα τρία γκολ των "σφυριών" στην επιβλητική νίκη τους με 3-0 επί της Φούλαμ (επαιξε αλλαγή ο Μπερμπάτοφ).

Ακρως επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Αντι Κάρολ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Ο διεθνής επιθετικός είχε συμμετοχή έμμεσα ή άμεσα και στα τρία γκολ των “σφυριών” στην επιβλητική νίκη τους με 3-0 επί της Φούλαμ (έπαιξε αλλαγή ο για Μπερμπάτοφ).

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα (53”) μετά την έναρξη του αγώνα και η Γουέστ Χαμ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Νόλαν πίεσε τον τερματοφύλακα της Φούλαμ, αυτός έδιωξε την μπάλα βεβιασμένα, κάτοχός της έχει ο Κάρολ, με κεφαλιά την έδωσε στο Βαζ Τε, αυτός με τη σειρά του στον Νόλαν και ο τελευταίος με δυνατό αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 9′ οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου με τον Ντιάμ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι μετά από κεφαλιά πάσα του Κάρολ. Στο 12′ ο Βαζ Τε βρέθηκε τετ α τετ με τον Σβάρτσερ, αλλά ο πορτιέρο της Φούλαμ έδιωξε σε κόρνερ.

Το 2-0 έλαβε χώρα στο 28′ με κεφαλιά του Ουίστον Ριντ, ενώ το 3-0 σημειώθηκε στο 41′ με σουτ του Τέιλορ, μετά από λάθος του Χάνγκελαντ.

Το αποτέλεσμα
Γουέστ Χαμ – Φούλαμ 3-0
1-0 (1) Νόλαν
2-0 (28) Ριντ
3-0 (41) Τέιλορ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.