Ο εκπρόσωπος του Βούλγαρου επιθετικού, Εμίλ Ντάντσεφ, δήλωσε ότι την τελευταία στιγμή η λονδρέζικη ομάδα επιχείρησε ν΄ αποκτήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με το «μπλόκο» για τη μεταγραφή να στήνεται από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο εκπρόσωπος του Βούλγαρου επιθετικού, Εμίλ Ντάντσεφ, δήλωσε ότι την τελευταία στιγμή η λονδρέζικη ομάδα επιχείρησε ν΄ αποκτήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με το «μπλόκο» για τη μεταγραφή να στήνεται από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ πριν κλείσει τον Ντέμπσι από τη Φούλαμ «κοίταξε» την περίπτωση να επανεντάξει στο δυναμικό της τον πρώην στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον 31χρονο ατζέντη του ποδοσφαιριστή, όμως, δεν συναινούσε στην πώληση ο Σκωτσέζος τεχνικός, που προφανώς δεν ήθελε να δυναμώσει μία πιο ανταγωνιστική ομάδα από τους «κότατζερς».

Η Τότεναμ είχε αποκτήσει τον Μπερμπάτοφ το 2006 από τη Λεβερκούζεν για να τον πουλήσει στη Μάντσεστερ αργότερα, έναντι 20 εκατομμυρίων λιρών. Τελικά δεν επέστρεψε στο λονδρέζικο σύλλογο ο παίκτης, καταλήγοντας στη Φούλαμ με 5 εκατομμύρια λίρες.