Ήταν φαβορί η Έβερτον; Μπα…

Οι απουσίες της Νιούκαστλ έφεραν την Έβερτον, θεωρητικά, σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Ντεμπά Μπα είχε διαφορετική άποψη, με αποτέλεσμα οι «καρακάξες» να πάρουν την ισοπαλία (2-2) στο «Γκούντισον Παρκ».

Οι απουσίες της Νιούκαστλ έφεραν την Έβερτον, θεωρητικά, σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Ντεμπά Μπα είχε διαφορετική άποψη, με αποτέλεσμα οι «καρακάξες» να πάρουν την ισοπαλία (2-2) στο «Γκούντισον Παρκ».

Με τον γκολκίπερ Κρουλ, τον αμυντικό Κολοτσίνι εκτός και τον μέσο Τιοτέ εκτός ασποτολής, λόγω τραυματισμών, η Νιούκαστλ έμοιαζε να μην έχει και πολλές πιθανότητες να πάρει κάτι στο Λίβερπουλ από τη φορμαρισμένη Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν δύο φορές, στη δέκατη και τελευταία αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Ντεμπά Μπα ισοφάρισε ισάριθμες, με αποτέλεσμα οι «magpies» να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Γκούντισον Παρκ».

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με τα τέρματα των Λέιτον Μπέινς (15΄) και Ανιτσέμπε (88΄) να σκοράρουν για τους γηπεδούχους, ενώ για τη Νιούκαστλ και τα δύο γκολ της τα σημείωσε ο Σενεγαλέζος επιθετικός (49΄, 90΄). Μάλιστα το τέρμα με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1, λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ήταν το 1000ό της Νιούκαστλ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κέβιν Μιραλάς αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση, για 83 λεπτά, ενώ στη θέση του μπήκε ο Νέισμιθ. Εκτός αποστολής για την Έβερτον του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν ο Απόστολος Βέλλιος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.