Πάρντιου: «Μπορεί να φύγει ο Μπα»

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στα σχόλια τρίτων και να αποκαταστήσει στις σχέσεις του με τον Ντεμπά Μπα δήλωσε ο προπονητής της Νιούκαστλ Αλαν Πάρντιου.

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στα σχόλια τρίτων και να αποκαταστήσει στις σχέσεις του με τον Ντεμπά Μπα δήλωσε ο προπονητής της Νιούκαστλ Αλαν Πάρντιου. Παραδέχτηκε πάντως ότι ο Σενεγαλέζος ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο, αν υπάρξει προσφορά ίση με τη ρήτρα του, ύψους 8,75 εκατ. ευρώ.

Ο Αγγλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Μπα εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Μαρίτιμο για το Γιουρόπα Λιγκ, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης είχε σκοράρει δύο φορές στην εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) της Δευτέρας με την Εβερτον.

Ακολούθησαν τα σχόλια του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Αλεξ  Γκοντράν, ότι ο Μπα δεν κατανοεί τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις του Πάρντιου. «Είπα στον Ντεμπά ότι είμαι απογοητευμένος με μερικά από τα σχόλια σχετικά με εκείνον, αλλά και ότι δε θα αφήσω τα λόγια κανενός να επηρεάσουν την καλή σχέση μου με τον ίδιο τον παίκτη. Πιστεύω ότι οι δηλώσεις του μάνατζερ είναι σχόλια ανθρώπου που δεν πρέπει να λέει αυτά που λέει», σχολίασε ο Πάρντιου.

«Υπάρχει μία ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπα που μας καθιστά ευάλωτους στο ενδεχόμενο να τον χάσουμε και αυτό ισχύει και για τον Ιανουάριο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο ανησυχούμε αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.