Ανανέωσε για οκτώ χρόνια ο Πάρντιου με τη Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ πριν τον Πάρντιου είχε αλλάξει οκτώ προπονητές σε οκτώ χρόνια... Ο 51χρονος τεχνικός ανανέωσε για τα επόμενα οκτώ χρόνια με τις «καρακάξες»!!

Η Νιούκαστλ πριν τον Πάρντιου είχε αλλάξει οκτώ προπονητές σε οκτώ χρόνια… Ο 51χρονος τεχνικός ανανέωσε για τα επόμενα οκτώ χρόνια με τις «καρακάξες»!!

Στις 9 Δεκέμβρη 2010 ο Άλαν Πάρντιου αντικαθιστούσε τον Άλαν Χάτον στην τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ, υπογράφοντας για 5,5 χρόνια… Με το συμβόλαιό του να βρίσκεται, περίπου, στη μέση της διάρκειάς του η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιο με τον 51χρονο τεχνικό για τα επόμενα οκτώ χρόνια, δηλαδή ως το 2020!

Στην κίνηση αυτή προέβη ξαφνικά η Νιούκαστλ, σε μία εποχή μάλιστα που δεν διανύει και την καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση, είχε τραυματισμούς, ενώ διαπιστώθηκε ένταση ανάμεσα στον Πάρντιου και το μεγάλο αστέρι της ομάδας Ντεμπά Μπα.

Πρόκειται για μία απόφαση, η οποία δείχνει την εμπιστοσύνη των διοικούντων τη Νιούκαστλ στο πρόσωπο του Άλαν Πάρντιου. Μέχρι την έλευσή του, το 2010, μόνο από το 2000 και μετά στον πάγκο των «magpies» κάθησαν δέκα διαφορετικοί προπονητές. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, αναλυτικότερα, πέρασαν ισάριθμοι: οι Σούνες, Ρέντερ, Πίρσον (δύο φορές), Άλαρνταϊς, Κίγκαν, Χάτον (δύο φορές), Κίεναρ και Σίρερ.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.