Ως ελεύθερος στη Φούλαμ ο Ταβάρες

Μία ακόμη κίνηση για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της πραγματοποίησε η Φούλαμ, η οποία απέκτησε, ως ελεύθερο, τον Σενεγαλέζο χαφ Μίκαελ Ταβάρες.

Μία ακόμη κίνηση για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της πραγματοποίησε η Φούλαμ, η οποία απέκτησε, ως ελεύθερο, τον Σενεγαλέζο χαφ Μίκαελ Ταβάρες.

Ο 29χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο το περασμένο καλοκαίρι, ο Μάρτιν Γιολ τον γνωρίζει από τη θητεία του στη γερμανική ομάδα, με αποτέλεσμα να εισηγηθεί την απόκτησή του.

Την Παρασκεύη (5/10) ολοκληρώθηκε η προσθήκη του Ταβάρες στο ρόστερ των «κότατζερς», με τον παίκτη ν΄ αγωνίζεται για δεύτερη φορά στην Αγγλία μετά το δανεισμό του στη Μίντλεσμπρο το 2011.

Ο Ταβάρες έχει 25 συμμετοχές με την Εθνική Σενεγάλης, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε ευχαριστημένος που θα παίξει στη Φούλαμ, υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Γιολ μάλιστα που τον γνωρίζει καλά.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων επεσήμανε ότι πρόκειται για έναν παίκτη, που έχει τα στοιχεία ενός καλού αμυντικού μέσου, σχολιάζοντας ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.