Ζυγίζει εναλλακτικές ο Φέρντιναντ

Μόνο βραχυπρόθεσμα είναι τα επόμενα σχέδια του Ρίο Φέρντιναντ όσον αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο το συμβόλαιό του πλησιάζει προς τη λήξη του.

Μόνο βραχυπρόθεσμα είναι τα επόμενα σχέδια του Ρίο Φέρντιναντ όσον αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο το συμβόλαιό του πλησιάζει προς τη λήξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο που του έχει προταθεί είναι μονοετές και προβλέπει μείωση της τάξης των 62 έως 75 χιλ. ευρώ στις εβδομαδιαίες αποδοχές του ύψους 150 χιλ.

Τη φημολογία περί φυγής του Αγγλου αμυντικού επέτεινε η πρόσφατη κρίση στις σχέσεις του με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ Αλεξ Φέργκιουσον. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δείχνει ότι οι δύο πλευρές τείνουν να εξομαλύνουν την κατάσταση.

«Πρέπει να παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται. Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να σκέφτομαι με χρονικό ορίζοντα τα Χριστούγεννα και στη συνέχεια το ερχόμενο καλοκαίρι. Τα τελευταία σχόλια του προπονητή μας μου έχουν αναπτερώσει το ηθικό και έτσι περιμένω να το σκεφτώ λίγο ακόμα», σχολίασε ο Φέρντιναντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.