Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Σίγουρος ότι έκανε φανταστική δουλειά κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Γουέστ Χαμ δήλωσε ο πρώην προπονητής της Σαμ Αλαρνταϊς, που πλέον συνεχίζει την καριέρα του στη Σάντερλαντ.

Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους… Σίγουρος ότι έκανε φανταστική δουλειά κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Γουέστ Χαμ δήλωσε ο πρώην προπονητής της Σαμ Αλαρνταϊς, που πλέον συνεχίζει την καριέρα του στη Σάντερλαντ.
 
Ο Αγγλος τεχνικός παρέμεινε στον πάγκο των «σφυριών» για τέσσερις σεζόν,  από το 2001 ως το 2015, οδηγώντας τους μεταξύ άλλων στην επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
«Η πλειονότητα των οπαδών πίστευε ότι έκανα καλή δουλειά. Ηταν μόνο μία μικρή μειοψηφία οι οπαδοί που έδειχναν να με αποδοκιμάζουν. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έκανα φανταστική δουλειά και ακριβώς ό,τι μου ζητήθηκε», ανέφερε ο Αλαρνταϊς.
 
«Χαίρομαι επειδή άφησα τη Γουέστ Χαμ σε καλύτερη θέση από ό,τι την παρέλαβα και αυτό είναι που μου δίνει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση. Η Γουέστ Χαμ όμως δεν είναι μόνο Σαμ Αλαρνταϊς. Ολοι οι προηγούμενοι προπονητές της έχουν συμμετοχή σε αυτό που είναι σήμερα», συμπλήρωσε.