«Ξέσπασε» στη Γουίγκαν

Η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και πέντε ματς χωρίς «τρίποντο» στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 3-0 της Γουίγκαν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για τη 15η αγωνιστική.

Η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και πέντε ματς χωρίς «τρίποντο» στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 3-0 της Γουίγκαν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για τη 15η αγωνιστική.

Οι «καρακάξες» συνέχισαν την εξαιρετική τους παράδοση να μην ηττώνται ημέρα Δευτέρα (μία, μόλις, απώλεια στα τελευταία 24 παιχνίδια που έχουν δώσει τη συγκεκριμένη ημέρα) και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στους «λάτικς». Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ντεμπά Μπα, που σημείωσε δύο γκολ.

Ο Σενεγαλέζος έφθασε τα δέκα κι έγινε ο πρώτος παίκτης της Νιούκαστλ, μετά τον Άλαν Σίρερ που σκοράρει για δύο σερί σεζόν (ο Σίρερ το έκανε τρεις: 2001/2002, 2002/2003, 2003/2004) επάνω από δέκα τέρματα!

Έτσι η Νιούκαστλ έφθασε τους δεκαεπτά βαθμούς, ενώ η Γουίγκαν έμεινε στους δεκατέσσερις.

Στο 13΄, επί της ουσίας, άνοιξε ο δρόμος για την επικράτηση της Νιούκαστλ με τον Φιγκερόα ν΄ ανατρέπει τον Παπίς Σισέ και τον Μπα ν΄ ανοίγει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, απέναντι στη Γουίγκαν των δέκα παικτών, στο 21΄ μετά από σουτ του Σαντόν που απέκρουσε προσωρινά ο γκολκίπερ των «λάτικς», Αλ Χάμπσι.

Το 3-0 διαμόρφωσε ο Γκαέλ Μπιγκιριμανά, στο 71΄, με όμορφο σουτ. Έτσι ο νεαρός παίκτης της Νιούκαστλ, που σημείωσε το παρθενικό του τέρμα στην Πρέμιερσιπ, έγινε ο πρώτος παίκτης από το Μπουρουντί που σκοράρει στην Πρέμιερ Λιγκ (87η διαφορετική εθνικότητα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.