Αφεντικό της πόλης η Γιουνάιτεντ (video)

Η Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της πόλης του Μάντσεστερ, επικρατώντας 3-2 εκτός έδρας, για να ξεφύγει έξι βαθμούς από την πρωταθλήτρια Σίτι.

Η Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της πόλης του Μάντσεστερ, επικρατώντας 3-2 εκτός έδρας, για να ξεφύγει έξι βαθμούς από την πρωταθλήτρια Σίτι. Η ομάδα του Φέργκιουσον προηγήθηκε 2-0, αλλά χρειάστηκε να φτάσουν οι καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι η Σίτι ήταν πιο επιθετική και είχε καλές στιγμές με Μπαλοτέλι και Αγουέρο.
Στο 16′ ο Γιάνγκ πάσαρε στον Γουέιν Ρούνι, που ελίχθηκε και σούταρε με δύο αμυντικούς μπροστά του, για να αιφνιδιάσει τον Χαρτ.
Στο 29′ ο Ρούνι σκόραρε και πάλι, μετά από ωραία σέντρα του Ραφαέλ από τα δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι με την είσοδο του Τέβες στη θέσητου Μπαλοτέλι έγινε πιο απειλητική. Και στο 60′ σε φάση διαρκείας, ο Γιάγια Τουρέ μείωσε, αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν κακώς δεν μέτρησε γκολ του Γιάνγκ σαν οφσάιντ.
Στο 86′ από κόρνερ των γηπεδούχων και απόκρουση η μπάλα έφτασε στον Σαμπαλέτα που με σουτ την πέρασε μέσα από πολλά πόδια και ισοφάρισε.
Και ενώ η Σίτι κυνηγούσε το τρίτοο γκολ, στο 92′ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Νασρί που ήταν στο τείχος και πήγε στη γωνία του Χαρτ.

Στο 20′ έφυγε τραυματίας ο Κομπανί και στο 47′ ο Έβανς.

Μάνστεστερ Σίτι (Μαντσίνι): Χαρτ – Σαμπαλέτα, Κομπανί (20′ Κόλο Τουρέ), Νάσταζιτς, Κλισί – Νταβίντ Σίλβα, Γιάγια Τουρέ (83′ Τζέκο), Μπάρι, Νασρί – Αγουέρο, Μπαλοτέλι (51′ Τέβες).
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Ραφαέλ, Φέρντιναντ, Έβανς (47′ Σμόλινγκ), Εβρά – Βαλένσια (83′ Τζόουνς), Κάρικ, Κλέβερλι (87′ Ουέλμπεκ), Γιάνγκ – Ρούνι, Φαν Πέρσι.

Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.