Άστραψε και… βρόντηξε

"Ξεμπούκωσε" η Τσέλσι του Ράφα Μπενίτεθ που συνέτριψε με 8-0 την Άστον Βίλα και "σκαρφάλωσε" από την 7η στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

“Ξεμπούκωσε” η Τσέλσι του Ράφα Μπενίτεθ που συνέτριψε με 8-0 την Άστον Βίλα και “σκαρφάλωσε” από την 7η στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Οι “μπλε” δεν…. σεβάστηκαν τους “χωριάτες” και με τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα πήγαν στους 32 βαθμούς έναντι 30 των Άρσεναλ, Έβερτον, Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ που στριμώχνονται από κάτω τους στον πίνακα.

Ο Φερνάντο Τόρες άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ και ο Νταβίντ Λουίζ διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 29′. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-0 (34′ Ιβάνοβιτς) και η Τσέλσι πέτυχε ακόμη 5 γκολ στην επανάληψη.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι μέχρι και το 7ο γκολ σκόραραν διαφορετικοί παίκτες. Λάμπαρντ (59′), Ραμίρες (76′), Όσκαρ (79′ πεν.) και Αζάρ (83′) εκτόξευσαν το σκορ στο 6-0 και ο Ραμίρες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε ο μοναδικός που πέτυχε δεύτερο τέρμα, ολοκληρώνοντας παράλληλα την παράσταση των πρωταθλητών Ευρώπης στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ (61′ Ραμίρες), Μόουζες, Αζάρ, Φερνάντο Τόρες (67′ Όσκαρ), Μάτα (75′ Λούκας Πιαζόν)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον, Κλαρκ, Λιχάτζ (56′ Μπένετ), Μπέικερ, Χόλμαν (80′ Μπόουερι), Μπάναν, Γουέστγουντ (56′ Άιρλαντ), Χερντ, Μπεντέκε, Βάιμαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.