Καραγκούνης: «Γιατί όχι και Κύπελλο»;

Την αισιοδοξία του για καλή πορεία της Φούλαμ στο θεσμό του Κυπέλλου, εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Την αισιοδοξία του για καλή πορεία της Φούλαμ στο θεσμό του Κυπέλλου, εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας στην επίσημη  ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Ο 35χρονος Έλληνας μίλησε και για την μέχρι στιγμής εμπειρία του στην Premier League αλλά και για τα αγγλικά του που… χρήζουν βελτίωσης!

«Πριν από το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ δεν είχαμε πάρει όσους βαθμούς θα θέλαμε και ειδικά στην έδρα μας. Πάντα πιστεύαμε ότι αξίζαμε πολλά περισσότερα λόγω της ποιότητας του ρόστερ και των προσπαθειών μας. Όπως έγινε και στο ματς με τη Σουόνσι, που δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Έπρεπε να έχουμε νικήσει σε εκείνο το παιχνίδι και δεν πήραμε τίποτα. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και είναι πολύ θετικό που ξεκινήσαμε το 2013 με μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας. Θα μας βοηθήσει στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης» σχολίασε για τη νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Μπρόμγουιτς που ήρθε μετά και από δική του καλή απόδοση.

Για τη συνέχεια και τους στόχους της λονδρέζικης ομάδας, τόνισε:

«Κοιτάμε πλέον μπροστά, στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς του Κυπέλλου κόντρα στη Μπλάκπουλ. Η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για τη συνέχεια, γιατί δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε στη βαθμολογική θέση που είμαστε τώρα. Πρέπει να ανέβουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογίας και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε στο Κύπελλο. Αν μπορούμε να το κατακτήσουμε κιόλας, γιατί όχι; Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε αφοσιωμένοι για το καλό της ομάδας».

Τέλος αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα προσαρμογή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο:

«Όταν εγώ ήμουν μικρός, πάντα οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι με βοηθούσαν. Οι νεαροί παίκτες θέλουν να μαθαίνουν. Όταν είσαι μικρός, νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, αλλά δεν είναι έτσι. Μπορεί να το πίστευα κι εγώ αυτό όταν ήμουν νεότερος. Όταν κάποιος από τους νεαρούς ζητάει τη βοήθειά μου, όχι μόνο χαίρομαι, αλλά νομίζω ότι είναι και καθήκον μου να τον βοηθήσω. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η γλώσσα γιατί πρέπει κι εγώ να βελτιώσω τα αγγλικά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.