Κυρίαρχη στο α’ ημίχρονο, η Γιουνάιτεντ 2-1 τη Λίβερπουλ (video)

Το ντέρμπι της Αγγλίας βρήκε νικήτρια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιβλήθηκε της Λίβερπουλ με 2-1. Ο φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ, ο Βίντιτς έκανε το 2-0, ενώ ο Στάριτζ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Λίβερπουλ στο κλασσικό ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ και αύξησε τη διαφορά της από τη Σίτι στους 10 βαθμούς, έστω και για λίγες ώρες.
Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και στην πρώτη καλή φάση σκόραρε.
Ήταν το 19′, όταν ο Κλέβερλι και ο Γουέλμπεκ συνδυάστηκαν, η μπάλα έφτασε στον πατρίς Εβρά, που σέντραρε χαμηλά από τα αριστερά.

Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι έβαλε το σώμα του μπροστά από τον Άγκερ και με πλασέ έκανε το 1-0.
Με ενισχυμένο κέντρο, αλλά ανύπαρκτη μπροστά, η Λίβερπουλ δεν απείλησε, μάλιστα η Γιουνάιτεντ είχε 3-4 ακόμα καλές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς έρριξε στο δεύτερο ημίχρονο τον Ντιν Στάριτζ και η Λίβερπουλ έγινε πιο επιθετική.
Ωστόσο στο 54′ έγινε το 2-0, όταν ο Φαν Πέρσι εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, οι αμυντικοί της Λίβερπουλ κόλησαν και ο Εβρά πήρε την κεφαλιά. Η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα για να χτυπήσει στο κεφάλι του Νεμάνια Βίντιτς και να συνεχίσει την πορεία της προς τα εκεί.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Στίβεν Τζέραρντ εκμεταλλεύθηκε λάθος του κέντρου της Γιουνάιτεντ, που άρχισε να χάνει δυνάμεις, και σούταρε λίγο έξω από την περιοχή. Ο Ντε Χέα έδιωξε, αλλά ο Ντάνιελ Στάριτζ έτρεξε πρώτος στη μπάλα και με πλασέ μείωσε σε 2-1.
Ο Στάριτζ σκόραρε στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα, όπως είχε σκοράρει και στο ντεμπούτο στο Κύπελλο.
Με την πάροδο του χρόνου η Λίβερπουλ ρίσκαρε, η Γιουνάιτεντ γινόταν πιο νευρική, αλλά το 2-1 δεν άλλαξε, παρά την καλή ευκαιρία που είχε ο Στάριτζ στο 85′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.