Καραγκούνης: “Ζω το τώρα”

Ο Γιώργος Καραγκούνης ζει την δεύτερη ποδοσφαιρική του... εφηβεία και αναφέρθηκε στην πορεία του με την Φούλαμ στα γήπεδα της Αγγλίας.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ζει την δεύτερη ποδοσφαιρική του… εφηβεία και αναφέρθηκε στην πορεία του με την Φούλαμ στα γήπεδα της Αγγλίας. Μάλιστα τόνισε πως το στυλ ποδοσφαίρου στο νησί, του ταιριάζει απόλυτα και τον ικανοποιεί.

Αρχικά αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα: «Μπορεί η Εθνική μας ομάδα. Πάντα στα δύσκολα τα καταφέρνει. Στα παιχνίδια που θέλουνε μαγκιά είμαστε εκεί όλοι μάγκες καλώς εννοούμενοι. Αν φτάσουμε στη Βραζιλία, αυτό θα είναι ένα όνειρο για όλους τους Έλληνες που περνάνε τώρα τόσο δύσκολες στιγμές. Θα είναι μια χαρά βρε αδερφέ. Αυτό θα είναι μία περηφάνια, μέσα στην κακομοιριά και στο φτύσιμο. Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ξαναπούν οι Έλληνες τη λέξη Ελλαδάρα», είπε στην εφημερίδα Real. 

Στη συνέχεια μίλησε για τη Φούλαμ και το αγγλικό ποδόσφαιρο: «Μου έχουν φερθεί πολύ ωραία και είναι τόσο συγκινητικό να βλέπεις να έρχονται συμπατριώτες σου για να σε δουν κάνοντας ταξίδι τεσσάρων και πέντε ωρών. Μου ταιριάζει το αγλικό ποδόσφαιρο. Μου ταιριάζει γιατί έχει ρυθμό. Έχει ρυθμό πολύ γρήγορο και για μένα το παν είναι ο ρυθμός στο παιχνίδι. Ζω με τον ρυθμό. Εδώ το παιχνίδι είναι καθαρό, τα μαρκαρίσματα είναι καθαρά, οι διαιτητές είναι καθαροί και αφήνουν τον αγώνα να εξελίσσεται για να μην ανακόψουν τον ρυθμό του. Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, αλλά σίγουρο το πιο απαιτητικό. Θέλω να κρατήσω την ομάδα όσο γίνεται ψηλά. Ζω το τώρα! Απολαμβάνω την μπάλα όσο εκεί που δεν παίρνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.