“Χ”τύπησε στο φινάλε η Τότεναμ (video)

Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της στέρησε μια πολύτιμη νίκη, που κρατούσε ως τότε με γκολ του Φαν Πέρσι.

Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της στέρησε μια πολύτιμη νίκη, που κρατούσε ως τότε με γκολ του Φαν Πέρσι.
Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με ενισχυμένο κέντρο και στόχο τις αντεπιθέσεις και όχι μόνο δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, αλλά στην πρώτη της ευκαιρία σκόραρε στο 25′ με κεφαλιά του φαν Πέρσι, από σέντρα του Κλέβερλι.
Η Τότεναμ βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες, αλλά ο Ντε Χέα και η άμυνά του ήταν σε καλή μέρα. Μέχρι το 93′, όταν σε φάση διαρκείας ο Λένον γύρισε στον Κλιντ Ντέμπσεϊ, που από κοντά πλάσαρε και ισοφάρισε.
Η Γιουνάιτεντ είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να πλησιάζει στους πέντε βαθμούς.

Τότεναμ (Βίγιας Μπόας): Γιορίς – Γουόκερ, Ντόσον, Κόλκερ, Νότον (64′ Ασού Εκοτό) – Λένον, Πάρκερ (80′ Χάντλστόουν), Ντεμπελέ, Ντέμπσεϊ, Μπέιλ – Ντεφόε.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Ντε Χέα – Ραφαέλ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά – Κάρικ, Τζόουνς, Κλέβερλι (74′ Βαλέντσια) – Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι, Καγκάβα (62′ Ρούνι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.