Βολές Μπενίτεθ σε Φέργκιουσον!

Αυτή η κόντρα καλά κρατεί. Ο Ράφα Μπενίτεθ για μια ακόμη φορά (το είχε πράξει και το 2009) ισχυρίστηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δη ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ασκούν μεγάλη πίεση στους διαιτητές.

Αυτή η κόντρα καλά κρατεί. Ο Ράφα Μπενίτεθ για μια ακόμη φορά (το είχε πράξει και το 2009) ισχυρίστηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δη ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ασκούν μεγάλη πίεση στους διαιτητές.

Οι δυο τεχνικοί είχαν συγκρουστεί πριν μερικά χρόνια, όταν ο Ισπανός ήταν στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ. Ο Μπενίτεθ είχε προκαλέσει τον Σκωτσέζο λέγοντας ότι δεν θυμάται πότε τιμωρήθηκε ο τελευταίος για την κακή του συμπεριφορά απέναντι στους διαιτητές και τους βοηθούς.

“Εγώ προσπαθώ πάντα να επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, αλλά τότε ήμουν αναγκασμένος να υπερασπιστώ την ομάδα. Έβλεπα τι συνέβαινε από τη δική μου οπτική γωνία, αλλά πιστεύω ότι και άλλοι πολλοί είχαν την ίδια αίσθηση με μένα. Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα γι αυτό γιατί είναι πασιφανές τι συμβαίνει”, είπε ο Μπενίτεθ.

Βέβαια, ο νυν τεχνικός της Τσέλσι, θέλησε να αναβιώσει την κόντρα με αφορμή τα νέα επικριτικά σχόλια του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά προς βοηθό διαιτητή. Ο τελευταίος δήλωσε -μετά το τέλος της αναμέτρησης των κόκκινων διαβόλων με την Τότεναμ- ότι ο βοηθός Σάιμον Μπεκ έκανε σοκαριστικό παιχνίδι.

Ο Ισπανός, λοιπόν, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που του δόθηκε και είπε: “Το ερώτημα που τίθεται πάλι είναι το τι θα πράξει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας. Το 2009 δεν είχα κάνει τίποτα λιγότερο από το να εκφράσω αυτό που έβλεπα. Τώρα, εξακολουθώ να πιστεύω ότι επικρατεί η ίδια κατάσταση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.