Ρούνεϊ… τίτλου στο “Κρέιβεν Κότατζ”

Με γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ στο 79' η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 τη Φούλαμ στο Λονδίνο και αύξησε στους 10 βαθμούς τη διαφορά της από τη συμπολίτισσά της, Σίτι, που αγωνίζεται την Κυριακή κόντρα στη Λίβερπουλ. Το ματς του "Κρέιβεν Κότατζ" είχε ένα γκολ, αλλά και 4 δοκάρια.

Με γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ στο 79′ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 τη Φούλαμ στο Λονδίνο και αύξησε στους 10 βαθμούς τη διαφορά της από τη συμπολίτισσά της, Σίτι, που αγωνίζεται την Κυριακή κόντρα στη Λίβερπουλ. Το ματς του “Κρέιβεν Κότατζ” είχε ένα γκολ, αλλά και 4 δοκάρια.

Τα τρία ήταν για τη Γιουνάιτεντ με τον Εβρά στο 8′, τον Χάνγκελαντ στο 16′ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα και τον Ρούνεϊ στο 32′. Για τη Φούλαμ από την άλλη ο Ρουίς στο 15′ σημάδεψε το δοκάρι του Ντε Χέα.

Το ματς διακόπηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου για περίπου 15′ λόγω πτώσης της τάσης του φωτισμού. Ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε στην αρχική 11άδα των γηπεδούχων και αντικαταστάθηκε στο 68′ από τον Εμάνουελσον.

Φούλαμ: Σβάρτσερ, Ρίισε, Σεντέρος, Χάνγκελαντ (46′ Χιουζ), Μπερντ, Ρίδερ, Καραγκούνης (68′ Εμάνουελσον), Νταφ, Ρουίζ, Ροδαγέγκα, Ντεζάγκα (82′ Πέτριτς)

Μάντσεστερ Γ.: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς, Βαλέντσια (64′ Τσικαρίτο), Κάρικ, Νάνι (84′ Γουέλμπεκ), Κλέβερλι (75′ Γκιγκς), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.