Χότζσον: “Να θυμόμαστε τους μπέμπηδες”

Με αφορμή τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την τραγωδία των "μπέμπηδων" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρόι Χότζσον τόνισε ότι πρέπει όλοι να θυμούνται το ατύχημα που "σημάδεψε" το αγγλικό ποδόσφαιρο και την ιστορία των "κόκκινων διάβολων".

Με αφορμή τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την τραγωδία των “μπέμπηδων” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρόι Χότζσον τόνισε ότι πρέπει όλοι να θυμούνται το ατύχημα που “σημάδεψε” το αγγλικό ποδόσφαιρο και την ιστορία των “κόκκινων διάβολων”.

“Θυμάμαι εκείνη τη νύχτα πολύ καλά. Θυμάμαι να κάθομαι στο σπίτι σαν ένα 11χρονο παιδί και να ακούω τα νέα και να είμαι απόλυτα σοκαρισμένος. Τόσοι σπουδαίοι παίκτες και μια ποδοσφαιρική γενιά στο Μάντσεστερ έχασαν τη ζωή τους. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε αυτά τα πράγματα”, είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, ενώ ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, είπε από την πλευρά του:

“Έχω επηρεαστεί από αυτό απ’ όταν ήμουν μικρό παιδί. Για πολλούς ανθρώπους είναι καιρό ξεχασμένα, αλλά για κάποιον σαν εμένα που θυμάται τη μέρα, δεν θα το ξεχάσω. Ήταν μια φανταστική ομάδα νεαρών παικτών που προορίζονταν να γίνουν μεγάλοι και αυτό ήταν η τραγωδία ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μακριά τους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ για την τραγωδία που συγκλόνισε και συγκλονίζει σε κάθε επέτειο το διεθνές ποδόσφαιρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.