Σιγουριά παραμονής για τον Φέρντιναντ

Σίγουρος πως ο Ρίο Φέρντιναντ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίζεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σίγουρος πως ο Ρίο Φέρντιναντ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίζεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον έμπειρο αμυντικό, τονίζοντας πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις εφετινές του εμφανίσεις. Παράλληλα, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» συμπλήρωσε πως οι υπογραφές στην ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας του με τον έμπειρο τεχνικό θα πέσουν πριν το τέλος της σεζόν.

Αρχικά, ο Φέργκιουσον δήλωσε για τον Άγγλο αμυντικό: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπογράψει και αυτό θα συμβεί πριν το τέλος της σεζόν. Νομίζω πως είχε μια σπουδαία χρονιά. Διαχειρίστηκε καλά τον εαυτό του και ακολούθησε τα προγράμματα που του δώσαμε».

Και συμπλήρωσε για τη διαχείρισή του: «Δεν παίζει σε κάθε παιχνίδι, όπως δεν παίζει και ο Ράιαν Γκιγκς. Όμως σε σημαντικά παιχνίδια ήταν πραγματικά φανταστικός. Πριν δυο εβδομάδες, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εξαιρετικός και νομίζω πως είναι πανέτοιμος για τον μεγάλο αγώνα της Τρίτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.