Φέργκιουσον: «Δεν επιστρέφει ο Ρονάλντο»

Εν' όψει της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο ως αντιπάλου για πρώτη φορά στο «Όλντ Τράφορντ» με τη φανέλα της Ρεάλ ο αγγλικός Τύπος πλέκει σενάρια για «φλερτ» του Πορτογάλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εν’ όψει της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο ως αντιπάλου για πρώτη φορά στο «Όλντ Τράφορντ» με τη φανέλα της Ρεάλ ο αγγλικός Τύπος πλέκει σενάρια για «φλερτ» του Πορτογάλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον φρόντισε με δηλώσεις του να τα διαψεύσει, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα: «Δεν υπάρχει κάτι που να μας κάνει να πιστεύουμε ότι σκέφτεται να επιστρέψει. Έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Ίσως όλα αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι διαπραγματεύεται την ανανέωσή του. Ίσως ο ατζέντης του να παίζει παιχνίδια», είπε ο σκωτσέζος τεχνικός.

Προς το παρόν ο Φέργκιουσον θέλει να σταματήσει τον Ρονάλντο στη ρεβάνς του 1-1 του «Μπερναμπέου», αλλά κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το πώς σκοπεύει να τα καταφέρει: «Ίσως χρειαστούμε…αυτόματο όπλο για να τον σταματήσουμε. Η Ρεάλ έχει πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.