Η Εβερτον έχει βρει την πελάτισσά της και για τρίτη σερί χρονιά την κερνάει... ζαχαρωτά. Η ομάδα του Μαρτίνες νίκησε με το ευρύ 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (για 19η φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, έχασε με τρία γκολ φιαφορά) και της στέρησε τη δυνατότητα να ανέβει στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Η Εβερτον έχει βρει την πελάτισσά της και για τρίτη σερί χρονιά την κερνάει… ζαχαρωτά. Η ομάδα του Μαρτίνες νίκησε με το ευρύ 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (για 19η φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, έχασε με τρία γκολ φιαφορά) και της στέρησε τη δυνατότητα να ανέβει στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά ο Μιραλάς (σκόραρε) και η παρέα του ήταν ουσιαστική και παθιασμένη. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5′ με τον Τζέιμς ΜακΚάρθι να βγαίνει στην κόντρα και να πλασάρει εύστοχα. Το 2-0 έλαβε χώρα και πάλι στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα πέντε λεπτά μετά τρη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας αγώνα. 

Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, κέρδισαν κόρνερ, ο Λέιτον Μπέινς έβγαλε τη σέντρα, ο τζον Στόουνς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κέβιν Μιραλάς στο 74′ με δεξί σουτ μετά από κάθετη μπαλιά του Ρος Μπάρκλεϊ. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς για την Εβερτον που κάνει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο τέλος της σεζόν χωρίς, όμως, ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκρισμα.

Το αποτέλεσμα
Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0
1-0 (5) ΜακΚάρθι
2-0 (35) Στόουνς
3-0 (74) Μιραλάς