Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian», ο άσος της Τότεναμ, Γκάρεθ Μπέιλ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης η οποία αναμένεται να καταβάλει στην διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ένα σεβαστό ποσό και την «ελευθέρας» του Γκονζάλο Ιγκουαϊν.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσουν έντονα την ποδοσφαιρική Ευρώπη στο «μεταγραφικό παζάρι» το προσεχές καλοκαίρι, καθώς με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην πρέμιερ λιγκ, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων της «γηραιάς ηπείρου». Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα του «Guardian», ο Ουαλός άσος της Τότεναμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναμένεται να καταβάλει στην διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ένα σεβαστό ποσό και την «ελευθέρας» του Γκονζάλο Ιγκουαϊν.
Η αγγλική εφημερίδα αποκαλύπτει το «σενάριο» ανταλλαγής του Μπέιλ με τον Αργεντινό επιθετικό, σχολιάζοντας πως ο Ιγκουαϊν δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του (σ.σ. λήγει το 2016) με τους Μαδριλένους, παρά τις αρκετές προτάσεις που έχει δεχθεί από την διοίκηση των «μερένχες».