Ξεπερνά τον Σίρερ, αν παίξει, ο Σόλα Αμεόμπι

Η Νιούκαστλ υποδέχεται, την Πέμπτη (14/3), στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» την Ανζί στον επαναληπτικό του 0-0 της Μόσχας για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Νιούκαστλ υποδέχεται, την Πέμπτη (14/3), στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» την Ανζί στον επαναληπτικό του 0-0 της Μόσχας για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Σόλα Αμεόμπι, με τον 31χρονο επιθετικό των «magpies» να ξεπερνά τις ευρωπαϊκές συμμετοχές του Άλαν Σίρερ (εφόσον αγωνιστεί) και να περνά στη δεύτερη θέση των παικτών με τις περισσότερες πίσω από τον νυν γκολκίπερ της Άστον Βίλα και πρώην της Νιούκαστλ Σέι Γκίβεν.

Ο Γκίβεν έχει παίξει 61 ευρωπαϊκά ματς με τον αγγλικό σύλλογο, Σίρερ και Αμεόμπι έχουν από 49, με αποτέλεσμα αν ο δεύτερος ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο που αντιμετωπίζει και δώσει το «παρών» κόντρα στους Ρώσους να φθάνει τις 50!

Ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Χατέμ Μπεν Αρφά, που έπαθε υποτροπή στον πρόσφατο τραυματισμό του, ενώ Γκουφράν και Ντεμπισί δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση. Κρουλ και Κολοτσίνι είναι, έτσι κι αλλιώς, έξω για τους γηπεδούχους. Ο Χίντινκ, από την άλλη, δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα ενώ επιστρέφει και ο επιθετικός Μπουσουφά από τιμωρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.