Μπορεί για έναν παίκτη που είναι τραυματίας, να... σκίζεται η μισή Αγγλίας να τον αποκτήσει; Σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας η απάντηση είναι "ναι". Πρόκειται για το διεθνή Σέρβο της Τορίνο Νίκολα Μαξίμοβιτς.

Μπορεί για έναν παίκτη που είναι τραυματίας, να… σκίζεται η μισή Αγγλίας να τον αποκτήσει; Σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας η απάντηση είναι “ναι”. Πρόκειται για το διεθνή Σέρβο της Τορίνο Νίκολα Μαξίμοβιτς.

Η εφημερίδα “Tuttosport” υποστηρίζει ότι Το όνομα του 24χρονο κεντρικού αμυντικού βρίσκεται καιρό στη λίστα των Τσέλσι, Λίβερπουλ και Αρσεναλ, αλλά ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει και οι Τότεναμ, Γουέστ Χαμ. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο πρώτος σύλλογος που θέλησε να αποκτήσει τον Μαξίμοβιτς ήταν η Νάπολι, αλλά βρήκε κλειστή την πόρτα της Τορίνο, παρά το γεγονός ότι η πρότασή της ήταν ύψους 18 εκ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2018, αλλά ο ιταλικός σύλλογος στον οποίο ανήκει σκέφτεται να του το ανανεώσει. Ο λόγος; Οι απολαβές του αγγίζουν μόλις τα 300.000 ευρώ το χρόνο και με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν να έχουν σχηματίσει ήδη ουρά, θα ήταν δύσκολο να τον πείσουν να παραμείνει -αν αυτή είναι η πρόθεσή τους.