Ανατροπή για Λίβερπουλ, απόγνωση για Βίλα

Η Άστον Βίλα προηγήθηκε, αλλά οι «ρεντς» πέρασαν νικηφόρα 2-1 από το «Βίλα Παρκ» και οι γηπεδούχοι βολοδέρνουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Άστον Βίλα προηγήθηκε, αλλά οι «ρεντς» πέρασαν νικηφόρα 2-1 από το «Βίλα Παρκ» και οι γηπεδούχοι βολοδέρνουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ είναι 18η με 30 πόντους, όσους και η Γουίγκαν που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Η Λίβερπουλ διατήρησε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη μια και είναι έβδομη τρεις πόντους πίσω από την Έβερτον (που έχει όμως επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά καθώς στο 31ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Κάραγκερ και Αγκμπολαχόρ, η μπάλα χτύπησε στον δεύτερο και στρώθηκε ουσιαστικά στον Μπεντέκε που άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ.

Οι «ρεντς» όμως αντέδρασαν σωστά και στο δεύτερο μέρος έφεραν το ματς στα μέτρα τους. Στο 47′ ο Κοουτίνιο με άλλη μία ασίστ βρήκε τον Χέντερσον, ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Γκούζαν για το 1-1.

Στο 60′ ο Μπέικερ ανέτρεψε ανόητα τον Σουάρες στην άκρη της περιοχής και ο Στίβεν Τζέραρντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά τη Λίβερπουλ, που κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Τα γκολ
31′ Μπεντέκε (0-1)
47′ Χέντερσον (1-1)
60′ πεν. Τζέραρντ (1-2)
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Φλάαρ, Μπένετ, Μπέικερ, Λόουτον, Γουέστγουντ, Σιλά (76′ Ελ Αχμάντι), Μπάναν (62′ Ντελφ), Αγκμπονλαχόρ, Μπεντέκε, Βάιμαν (72′ Ν’ Ζόγκμπια).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Ενρίκε, Άγκερ, Κάραγκερ, Τζέραρντ, Κοουτίνιο (77′ Στέρλινγκ), Χέντερσον, Ντάουνινγκ, Λούκας, Σουάρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.