Νάνι: «Να είναι καλό το φινάλε»

Την επιθυμία του να αλλάξει τη φετινή εικόνα του και να δώσει καλό τέλος στη χρονιά εξέφρασε ο Νάνι. Ο Πορτογάλος διεθνής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόλις 17 συμμετοχές αυτή τη σεζόν με τους «κόκκινους διαβόλους» λόγω τραυματισμών και κακής αγωνιστικής κατάστασης.

Την επιθυμία του να αλλάξει τη φετινή εικόνα του και να δώσει καλό τέλος στη χρονιά εξέφρασε ο Νάνι. Ο Πορτογάλος διεθνής της Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ έχει μόλις 17 συμμετοχές αυτή τη σεζόν με τους «κόκκινους διαβόλους» λόγω τραυματισμών και κακής αγωνιστικής κατάστασης.
 
«Νομίζω ότι όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Ολοι περιμέναμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Νάνι, βλέποντας τις ελπίδες της Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του νταμπλ να σβήνουν μετά την ήττα από την Τσέλσι στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.
 
«Η φετινή σεζόν ήταν λίγο απογοητευτική και για μένα προσωπικά, αφού, λόγω τραυματισμών, μου ήταν πολύ δύσκολο να βρω τη φόρμα μου. Τώρα όμως είμαι καλά και θα προσπαθήσω να επανορθώσω στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να ξεχάσουμε το Κύπελλο και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.