Αντσελότι: Χρειαζόμαστε ενίσχυση

Τη μετεγγραφική ενίσχυση της Τσέλσι ζήτησε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» του Λονδίνου υπογράμμισε πως οι όποιες συζητήσεις για το ποιοι παίκτες θα έρθουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μπορούν να περιμένουν λίγες ημέρες. Και αυτό γιατί προέχει η αναμέτρηση με την Τότεναμ για το αγγλικό πρωτάθλημα, εκεί που η νίκη είναι «μονόδρομος» για την Τσέλσι.

Ο Αντσελότι τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: «Προς το παρόν πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Κυριακής με την Τότεναμ και όχι στα μεταγραφικά. Ωστόσο αν χρειαστεί να βελτιώσουμε το ρόστερ με τον Ιανουάριο θα μπορέσουμε να το κάνουμε. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου θα το κάνει για εμάς».

Στην συνέχεια, τόνισε για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα: «Δεν φοβάμαι για τη δουλειά μου. Νιώθω πως έχω τη συμπαράσταση των παικτών μου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, αλλά και της διοίκησης. Μίλησα με τον Ρομάν μετά το παιχνίδι με την Μαρσέιγ και μού είπε ότι με στηρίζει. Καταλαβαίνει το πρόβλημα της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και παρόλο που παίζουμε καλή μπάλα, απλά δεν νικάμε, κάτι που μας επηρεάζει στον τομέα της αυτοπεποίθησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.