Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής καθημερινής εφημερίδας "Estadio Deportivo" η Εβερτον έχει δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Χουάν Κάρλος, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα, αλλά φέτος αγωνίζεται με της Μπέτις στην Πριμέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής καθημερινής εφημερίδας “Estadio Deportivo” η Εβερτον έχει δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Χουάν Κάρλος, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα, αλλά φέτος αγωνίζεται με της Μπέτις στην Πριμέρα.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” πραγματοποιώντας και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2010/11. Το καλοκαίρι του 2011, όμως, πήρε μεταγραφή στην Μπράγκα και στη συνέχεια δόθηκε με τη μορφή δανεισμού αρχικά στη Σαραγόσα και στη συνέχεια στην Μπέτις. Οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου θεωρούν ότι έχοντας στα πόδια του συνολικά 45 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας, έχει αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία για να αγωνιστεί στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.