“Τέλος εποχής” για τον Νέβιλ

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Γκάρι Νέβιλ, που τόνισε ότι είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μετά από μία εντυπωσιακή καριέρα ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Γκάρι Νέβιλ. Ο 36χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν αγωνιζόταν στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από 20 χρόνια καριέρας, όλα με τη φανέλα των “κόκκινων διάβολων”.

“Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ όλη μου την ζωή και μαζί της εκπλήρωσα όλα μου τα όνειρα. Φυσικά και είμαι απογοητευμένος που δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, αλλά όλα έχουν ένα τέλος και το δικό μου έφτασε. Έπαιξα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και είχα συμπαίκτες μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ήμουν τυχερός που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας και συμμετείχα στα επιτεύγματά της”, δήλωσε αρχικά ο Νέβιλ, που αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: 

“Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους και πρώτα από όλα τον Άλεξ Φέργκιουσον για όλες τις ευκαιρίες που μου έδωσε και τις αμέτρητες φόρες που μου συμπαραστάθηκε τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου”.

Στην καριέρα του ο Νέβιλ είχε 602 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 85 με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ενώ πανηγύρισε συνολικά την κατάκτηση 20 τίτλων, μεταξύ των οποίων 8 πρωταθλήματα Αγγλίας και 2 Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.