Νέβιλ: “Θα είμαι κοντά στη Γιουνάιτεντ”

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή ως ποδοσφαιριστής, ο Γκάρι Νέβιλ τόνισε ότι θα μείνει κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή ως ποδοσφαιριστής, ο Γκάρι Νέβιλ τόνισε ότι θα μείνει κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 36χρονος βετεράνος πλέον, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από 20 χρόνια καριέρας στους “κόκκινους διάβολους”, τα οποία, φυσικά, δεν είναι εύκολο να ξεχαστούν.

Ο Νέβιλ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να βοηθάει τη Γιουνάιτεντ, χωρίς να αναφερθεί σε κάποιο συγκεκριμένο πόστο, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί άμεσα με το επάγγελμα του προπονητή.

“Θα είμαι κοντά στην ομάδα και θα κάνω δουλειά, αφού έχω κάποια προπονητικά ένσημα να κολλήσω! Ωστόσο, δεν περνάει από το μυαλό μου ακόμα η σκέψη να γίνω προπονητής. Χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ και δεν θα ρίσκαρα να κάνω κάτι άλλο πολύ σύντομα”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ όσον αφορά στο “μυστικό” της καριέρας του ήταν απόλυτος, προσθέτοντας:

“Θα έλεγα ότι αξιοποίησα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που δεν είχαν σχέση με την τεχνική. Θέλω να πιστεύω ότι είχα πάντα πνευματική και σωματική ισορροπία. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν το 100% και πέφτουν κατά 3%, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Για μένα, ήταν πάντα το 100% ή τίποτα!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.