Express αλλαγή

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οικογένεια Γκλείζερ στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οικογένεια Γκλείζερ στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η συμφωνία αναμένεται να κλείσει έναντι του ποσού των 1,6 δισεκατομμυρίων λιρών και σύμφωνα με την «Daily Express», μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για την συμφωνία των δυο πλευρών. Οι φίλαθλοι των «κόκκινων διαβόλων» εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια για την οικογένεια Γκλέιζερ.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως η πλευρά Γκλέιζερ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Qatar Holdings, επενδυτική εταιρία της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και όπως υπογραμμίζει, η τιμή της συμφωνίας είναι τριπλάσια από αυτή που είχε κληθεί να καταβάλει ο Γκλέιζερ το 2005 (790 εκατομμύρια λίρες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.