Τόρες: «Θα ξεχρεώσω με γκολ»

Ετοιμος να πετύχει πολλά γκολ με την Τσέλσι δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες.

Ετοιμος να πετύχει πολλά γκολ με την Τσέλσι δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες. Στόχος του 26χρονου επιθετικού, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ, είναι να δικαιώσει τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.
 
Ως γνωστόν, οι Λονδρέζοι ολοκλήρωσαν πριν από λίγο καιρό τη μεταγραφή του Ισπανού, καταβάλλοντας στους «κόκκινους» το ιλιγγιώδες ποσό των 50 εκατ. λιρών, καταρρίπτοντας το ρεκόρ δαπάνης για μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
«Ως επιθετικός, έχω καθήκον να πετυχαίνω γκολ, οπότε με γκολ θα ξεπληρώσω», δήλωσε ο Τόρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun». «Δεν έχω δει ακόμα τον Αμπράμοβιτς. Ωστόσο, το ότι έδωσε τόσα χρήματα για μένα αποδεικνύει ότι έχει μεγάλα όνειρα και θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Θέλω να τον ξεπληρώσω για αυτή του την προσπάθεια και θα το κάνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην αρχή της χρονιάς ήθελα να παίξω πολύ για να ξεχάσω τους τραυματισμούς μου, αλλά η Λίβερπουλ δεν ξεκίνησε καλά και δε φαινόταν φως στην άκρη του τούνελ. Ανοιξε όμως μία απίστευτη πόρτα για μένα, ενώ υπήρχαν άλλοι έξι μήνες μπροστά μας. Τώρα, μπορώ να διεκδικήσω όσα ονειρεύτηκα ότι θα διεκδικήσω», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.