“Champions League και 4η θέση”

Ο Κάρλο Αντσελότι έθεσε ως στόχο της Τσέλσι την κατάκτηση του Champions League και της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ο Κάρλο Αντσελότι έθεσε ως στόχο της Τσέλσι την κατάκτηση του Champions League και της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα της πατρίδας του “La Repubblica” και αποκάλυψε ότι έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως πρέπει να κάνουν τα πάντα για την επίτευξη αυτών των δύο στόχων.

“Το μόνο που σκέφτομαι είναι το Champions League και το λιγότερο η τέταρτη θέση της πρέμιερ λιγκ. Έχω πει στην ομάδα: να σκέφτεστε μόνο τον τελικό στο Γουέμπλεϊ. Δουλεύω πολύ”, είπε ο 51χρονος προπονητής, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που τον παρουσιάζουν κοντά στην επιστροφή στο Καμπιονάτο για χάρη της Ρόμα:

 “Υπολογίζω να μείνω εδώ που είμαι. Εδώ αισθάνομαι υπέροχα. Νομίζω ότι έχω αρκετά πράγματα να κερδίσω στην Αγγλία. Είμαι ακόμη Ιταλός, αλλά εκτιμώ την Αγγλία. Θα επιστρέψω στην Ιταλία σαν προπονητής, αλλά το πότε, αυτό δεν το ξέρω. Στο μεταξύ, στέλνω τις ευχές μου στον Μοντέλα”.

Όσο για την εθνική ομάδα της Ιταλίας, ο Αντσελότι ήταν ξεκάθαρος: “Τα πάνε καλά με τον Τσέζαρε Πραντέλι. Μετά το 2014 ίσως…”, απάντησε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.