Χωρίς Μπεντέκε η Βίλα

Χωρίς τον Κρίστιαν Μπεντέκε θα υποδεχθεί μεθαύριο η Άστον Βίλα την Κρίσταλ Πάλας, καθώς ο Βέλγος επιθετικός θα υποβάλλεται μέχρι την Παρασκευή σε φυσιοθεραπεία στην πατρίδα του.

Χωρίς τον Κρίστιαν Μπεντέκε θα υποδεχθεί μεθαύριο η Άστον Βίλα την Κρίσταλ Πάλας, καθώς ο Βέλγος επιθετικός θα υποβάλλεται μέχρι την Παρασκευή σε φυσιοθεραπεία στην πατρίδα του. Ο 23χρονος διεθνής ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι από τραυματισμούς σε γόνατο και γοφό και αποφάσισε να εμπιστευθεί τον φυσιοθεραπευτή Λιέβεν Μάεσαλκ, ο οποίος εργάζεται επίσης και για την εθνική Βελγίου, στην Αμβέρσα. Από τα… χέρια του Μάεσαλκ πέρασε πρόσφατα για λίγο και ο Βέλγος αμυντικός της Τότεναμ, Γιάν Βερτόνγκεν, καθώς ανάρρωνε από τραυματισμό στον αστράγαλο. «Ο Βερτόνγκεν έχει ήδη φύγει, αλλά ο Κρίστιαν Μπεντέκε θα μείνει έως την Παρασκευή» δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου από το κέντρο φυσιοθεραπείας “Move to Cure”, στο οποίο εργάζεται ο Μάεσαλκ.

Ο Μπεντέκε, ο οποίος σημείωσε 19 γκολ στο περυσινό πρωτάθλημα Αγγλίας, δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο στην εφετινή διοργάνωση. Ο παίκτης, ο οποίος γεννήθηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ωστόσο η οικογένειά του μετανάστευσε στη Λιέγη, δεν έχει βρει δίχτυα στα τελευταία δέκα παιχνίδια και η Άστον Βίλα «κατρακύλησε» στη 13η θέση της βαθμολογίας. Ενδέχεται να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα που θα δώσουν το Σάββατο οι «χωριάτες» με τη Σουόνσι, καθώς και την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πρωτοχρονιάς με τη Σάντερλαντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.