Θέλει τον Άιρλαντ ο Χιουζ

Μεταγραφικός στόχος της Στόουκ είναι ο Στίβεν Άιρλαντ της Άστον Βίλα, με τον 26χρονο παίκτη ν΄ αποτελεί διακαή πόθο του νέου τεχνικού των «πότερς» Μαρκ Χιουζ.

Μεταγραφικός στόχος της Στόουκ είναι ο Στίβεν Άιρλαντ της Άστον Βίλα, με τον 26χρονο παίκτη ν΄ αποτελεί διακαή πόθο του νέου τεχνικού των «πότερς» Μαρκ Χιουζ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Άστον Βίλα από το 2010, πλην ενός διαστήματος του 2011 που αγωνίστηκε δανεικός στη Νιούκαστλ. Ο Ιρλανδός παίκτης αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα οποία δεν του έχουν επιτρέψει να παίξει «γεμάτες» σεζόν με τους «χωριάτες».

Ο πρώην διεθνής Άιρλαντ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, μια και δύσκολα θα πάρει και τη νέα περίοδο χρόνο συμμετοχής στο σύλλογο του Μπέρμιγχαμ, με τη Στόουκ να καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Μάλιστα, αν δεν υπάρξει κάποια διαφορά στο οικονομικό σκέλος μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα «κολλήσει» η μετακίνηση του παίκτη με τον Μαρκ Χιουζ να τον θέλει, πιστεύοντας πώς μπορεί να βοηθήσει στο σχέδιό του να κάνει πιο επιθετικούς τους «πότερς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.