Νίκη… τίτλου η Αρσεναλ

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε και πάλι η Αρσεναλ, μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Νιούκασλ, ενώ η Εβερτον... τα χρειάστηκε, αλλά τελικά νίκησε 2-1 τη Σαουθάμπτον "σκαρφαλώνοντας" στην τετράδα.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε και πάλι η Αρσεναλ, μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Νιούκασλ, ενώ η Εβερτον… τα χρειάστηκε, αλλά τελικά νίκησε 2-1 τη Σαουθάμπτον “σκαρφαλώνοντας” στην τετράδα.

Η κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού στο 65′ στάθηκε ικανή για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο “Σεντ Τζέιμσις Παρκ” και να διατηρήσει την πρόσφατη παράδοση που θέλει τους “κανονιέρηδες” να έχουν να χάσουν στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 2005. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Ντεμπουσί… σημάδεψε το δοκάρι. Η Αρσεναλ είχε επίσης πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλο γκολ, αλλά το ίδιο έπραξε και η Νιούκασλ στο τέλος, χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, η Εβερτον μετά κόπων και βασάνων κατέβαλλε την αντίσταση της Σαουθάμπτον (2-1) με τον Ρομελού Λουκάκου να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, βρίσκοντας δίχτυα μετά από έξι παιχνίδια. Σε αυτό το ματς είναι χαρακτηριστικό ότι οι “Αγιοι” ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας περισσότερο στα πόδια τους, ενώ είχαν και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Τα αποτελέσματα
Εβερτον – Σαουθάμπτον 2-1
1-0 (9) Κόλεμαν
1-1 Ραμίρεζ (71)
2-1 (74) Λουκάκου

Νιούκασλ – Αρσεναλ 0-1
0-1 Ζιρού (65)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.