Αισιοδοξία για τον ημιτελικό

Ενθουσιασμένος εν όψει του «σπουδαίου», όπως τον χαρακτήρισε, ημιτελικού του FACup με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ενθουσιασμένος εν όψει του «σπουδαίου», όπως τον χαρακτήρισε, ημιτελικού του FACup με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός επέμεινε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά από πλευράς ικανοτήτων και επιπέδου παικτών.
 
Είναι η πρώτη φορά από το 1926 που οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ συναντώνται στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας. Ωστόσο, ο Μαντσίνι, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, υποστήριξε ότι δε θα αντιμετωπίσει διαφορετικά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
 
«Στο ποδόσφαιρο, κάθε χρονιά βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τους σημαντικότερους αντιπάλους σου, το λιγότερο δύο φορές, μπορεί και τρεις και τέσσερις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για έναν σπουδαίο ημιτελικό. Μου αρέσει που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Όμως όταν φτάνει κανείς στα ημιτελικά, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια», σχολίασε ο Μαντσίνι.
 
«Για μας ήταν σημαντική η νίκη επί της Ρέντινγκ που μας έδωσε την πρόκριση. Δε μας απασχολούσε το ποιον θα αντιμετωπίζαμε μετά, στον ημιτελικό ή τον τελικό. Επίσης, στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και τα έχουμε καταφέρει σε σχέση με την περυσινή χρονιά», κατέληξε ο 46χρονος προπονητής.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.