“Παγκόσμιο γεγονός οι Ολυμπιακοί”

Ο Μπραντ Φρίντελ συμβούλευσε τους Βρετανούς ποδοσφαιριστές να μη χάσουν την ευκαιρία της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Μπραντ Φρίντελ συμβούλευσε τους Βρετανούς ποδοσφαιριστές να μη χάσουν την ευκαιρία της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες. Πολλοί μεγάλοι άσοι από την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία στο παρελθόν δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών σε μία μεγάλη διοργάνωση, αφού οι εθνικές τους ομάδες ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων.

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε δύο Ολυμπιάδες και τρία Μουντιάλ πρότεινε στους νεαρούς άσους να αγωνιστούν, αν κληθούν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με την ενιαία ομάδα της Βρετανίας και έκανε λόγο για ένα παγκόσμιο γεγονός.

“Θα τους συμβούλευα να παίξουν. Είναι μία εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ενα παγκόσμιο γεγονός. Για μένα, ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο τοποθετείται στην ίδια θέση με το μετάλλιο του νικητή σε Παγκόσμιο Κύπελλο”, είπε ο 39χρονος Φρίντελ, ο οποίος ήταν παρών το 1992 στη Βαρκελώνη και το 2000 στο Σίδνεϊ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.