Γιουνάιτεντ για Ντε Χέα

Για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νταβίντ Ντε Χέα, μίλησε ο μάνατζερ του νεαρού παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, Έκτορ Ρίνκον.

Για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νταβίντ Ντε Χέα, μίλησε ο μάνατζερ του νεαρού παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, Έκτορ Ρίνκον.
 
Οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν αντικαταστάτη για τον Έντουϊν φαν Ντερ Σάαρ και ο 20χρονος παίκτης, μοιάζει ως η ιδανική επιλογή.
 
Ο Ρίνκον σε δηλώσεις που έκανε στο «sport.co.uk» τόνισε: «Πραγματικά, κάναμε κάποιες συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ. Επίσης έχουν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα».
 
Όταν ρωτήθηκε για τον αν ο σύλλογος τελικά πουλήσει τον νεαρό τερματοφύλακα, ο μάνατζερ του απάντησε: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον σύλλογο», είπε. «Εκείνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι τώρα ? 20 εκατομμύρια, αλλά δεν έχω ιδέα αν ο σύλλογος θα τον πουλήσει για λιγότερο. Αυτή τη στιγμή, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα τον θέλει θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία ή να πληρώσει το σύνολο της ρήτρας αποδέσμευσης».
 
Ο εκπρόσωπος του νεαρού άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης επίσης επισήμανε πως έχουν ενδιαφερθεί κι άλλοι σύλλογοι της Αγγλίας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πριν γίνει σπουδαίος ο Νταβίντ η Γουίγκαν είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, αλλά ο σύλλογος την απέρριψε. Πρόσφατα κι άλλοι σύλλογοι από την Αγγλία και την Ευρώπη, που δεν θέλω να αναφέρω ονομαστικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.