Η ήττα της Τότεναμ από την Μπόρνμουθ, ήταν η 5η στα τελευταία 6 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, για την ομάδα του Ποτσετίνο.

Η ήττα της Τότεναμ από την Μπόρνμουθ, ήταν η 5η στα τελευταία 6 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, για την ομάδα του Ποτσετίνο. Μια αναμέτρηση που ανέδειξε ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.


1. Ο Άκε έχει πετύχει τα 2 από τα 5 γκολ της Μπόρνμουθ στην λήξη του 90λεπτου, στην ιστορία της ομάδας στην πρέμιερ Λιγκ. Ο Άκε είχε κάνει το ίδιο και απέναντι στην Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο του 2016
2. Η Τότεναμ έχει ηττηθεί σε 6 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2004 (υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Πλετ) 
3. Ο Φρέιζερ έχει 14 ασίστ φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Κανείς δεν έχει περισσότερες στα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (μόνο ο Σάντσο έχει επίσης 14)
4. Ο Φόιθ αποβλήθηκε μόλις 133 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, η πιο γρήγορη αποβολή για παίκτη που μπαίνει αλλαγή, μετά τον Στίβεν Τζέραρντ, που πήρε κόκκινη κάρτα, μόλις 38 δευτερόλεπτα σε ένα ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Μάρτιο του 2015
5. Ο Τράβερς σε ηλικία 19 χρόνων και 351 ημερών, έγινε ο νεαρότερος τερματοφύλακας που έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά τον Τζο Χάρτ (με την Μάντσεστερ Σίτι τον Οκτώβριο του 2006)
6. Οι Σπερς έγιναν η πρώτη ομάδα που παίκτες της δέχονται 2 κόκκινες κάρτες σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ, μετά την Τσέλσι απέναντι στην Μπάρνλεϊ τον Αύγουστο του 2017 και η πρώτη ομάδα που δέχεται δύο απευθείας κόκκινες κάρτες, μετά την Μάντσεστερ Σίτι, σε ματς εναντίον της Τσέλσι, τον Δεκέμβριο του 2016