“Πρώτη μου επιλογή η Πρέμιερ”

Την πρώτη του επαφή με μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους της Έβερτον είχε ο Απόστολος Βέλλιος.

Την πρώτη του επαφή με μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους της Έβερτον είχε ο Απόστολος Βέλλιος. Ο έλληνας επιθετικός βρέθηκε σε εκδήλωση της ομάδας του Λίβερπουλ όπου είχε την ευκαιρία να υπογράψει πολλά αυτόγραφα στους οπαδούς των «ζαχαρωτών» που βρέθηκαν εκεί και να μιλήσει για την καριέρα του τη ζωή του αλλά και  τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την Έβερτον.

“Η Έβερτον είναι μεγάλο όνομα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και εχει σπουδαία ιστορία σαν σύλλογος. Ξέρω σπουδαία ονόματα ποδοσφαιριστών που έπαιξαν εδώ, επίσης έχω δει πολλά παιχνίδια της ομάδας και ήξερα από την αρχή το πόσο καλή ομάδα έχουμε. Γνώριζα αρκετά πράγματα για την Πρέμιερσιπ, όμως όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Εβερτον, τη μελέτησα ως ομάδα, συνέλεξα πληροφορίες για τους παίκτες, τα έμαθα όλα γι’ αυτούς.

Υπήρχαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές εδώ και πραγματικά σας λέω δεν περίμενα να είναι όλοι τόσο συνεργάσιμοι  και καλοί μαζί μου. Έχω δίπλα μου σπουδαίους χαρακτήρες” τόνισε ο Απόστολος Βέλλιος και συνέχισε λέγοντας: “Το σημαντικό είναι ότι εδώ πάνω απ όλα είναι η ομάδα. Καθένας βοηθάει τον άλλο για να γίνει καλύτερος. Όλοι οι παίκτες θέλουμε ένα πράγμα, το καλό της ομάδας, πράγμα που δεν ξέρω, αν συμβαίνει σ’ άλλες ομάδες. Η Πρέμιερ Λίγκ ήταν η νούμερο ένα επιλογή μου. Είδα το γήπεδο, τις εγκαταστάσεις, συνάντησα προπονητές και συμπαίκτες, εντυπωσιάστηκα και κατάλαβα πως είναι το μέρος αυτό για μένα, νιώθω υπέροχα εδώ”.

Ο Έλληνας επιθετικός όμως μίλησε και για τις εξαγνιστικές του συνήθειες αλλά και για τα προσωπικά του ενδιαφέροντα:
“Μου αρέσει η φασαρία και γι’ αυτό επέλεξα να μείνω στο κέντρο της πόλης, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα με τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητα στους δρόμους. Καθημερινά βελτιώνονται τα αγγλικά μου και ελπίζω ότι θα μάθω να μιλάω σύντομα τέλεια αγγλικά. Ο πατέρας μου είναι, ήδη, στην Αγγλία, ήρθε για να με βοηθήσει να προσαρμοστώ, διότι είμαστε πολύ κοντά μεταξύ μας και είναι περήφανος για μένα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.