Σκέφτεται Σακό ο Βενγκέρ

Η ανάγκη ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής της Αρσεναλ, οδηγεί τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» στη λύση του Μαμαντού Σακό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ανάγκη ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής της Αρσεναλ, οδηγεί τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» στη λύση του Μαμαντού Σακό της Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με το «France Football», ο αγγλικός σύλλογος έχει προχωρήσει ήδη στην κατάθεση επίσημης προσφοράς προς την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό.
 
Ο Σακό προέρχεται από τις ακαδημίες της Παρί και έχει εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας τα τελευταία χρόνια. Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξή του αυτή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μερικών από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Ιντερ, η Ρόμα, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου.
 
Το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι του 2014, με τη γαλλική ομάδα να εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησής του, αν δεν πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Οσο για την πρόταση της Αρσεναλ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ, με την Παρί να ζητά περί τα 20 εκατ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.