Αισιόδοξος ο Φαν ντερ Φάαρτ

Την άποψη ότι η έλλειψη εμπειρίας των παικτών της έχει κοστίσει στην Αρσεναλ απώλειες στα καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν, εξέφρασε ο Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ της Τότεναμ

Την άποψη ότι η έλλειψη εμπειρίας των παικτών της έχει κοστίσει στην Αρσεναλ απώλειες στα καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν, εξέφρασε ο Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ της Τότεναμ, εν όψει του κρίσιμου ντέρμπι των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο Ολλανδός άσος είχε βοηθήσει την ομάδα του να φύγει νικήτρια από το «Εμιρεϊτς» (3-2) στον αγώνα των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ. «Η Αρσεναλ έχει νεανική ομάδα. Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι μερικές φορές παίζεις φανταστικά, αλλά σε άλλα παιχνίδια, ίσως στα πιο κρίσιμα, χάνεις βαθμούς. Ωστόσο, η αντίπαλός μας δεν παύει να διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο και έτσι περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Φαν ντερ Φάαρτ.

«Εμείς από την πλευρά μας, δείξαμε τον περασμένο Νοέμβριο στο Εμιρεϊτς ότι είμαστε σε θέση να τους νικήσουμε. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, μιλάμε για ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς. Θέλουμε όμως να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου», κατέληξε ο 28χρονος διεθνής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.