Μεταγραφές προανήγγειλε ο Βενγκέρ

Η διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου για την Αρσεναλ δεν πτοεί τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος προανήγγειλε ενίσχυση των "κανονιέρηδων".

Η διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου για την Αρσεναλ δεν πτοεί τον Αρσέν Βενγκέρ. Η ήττα από την Μπόλτον, ανήμερα του Πάσχα, έφερε τους “κανονιέρηδες” 9 βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της περιόδου. Η διαφορά αυτή πολύ δύσκολα θα καλυφθεί και ήδη ο Αλσατός τεχνικός σκέφτεται την “επόμενη μέρα” για την ομάδα του.

Ο Βενγκέρ προανήγγειλε ενίσχυση των Λονδρέζων “εκεί όπου ακριβώς χρειαζόμαστε”, όπως είπε χαρακτηριστικά, έτσι ώστε η ομάδα του να φτάσει στον τίτλο μετά από… ξηρασία 6 ετών. Ο έμπειρος προπονητής έχει γίνει αποδέκτης αρκετών αρνητικών κριτικών, τόσο από την πλευρά των οπαδών, αλλά και των ανθρώπων που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο σύλλογο, για την εμμονή του στη χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παικτών. Καλείται, πλέον, να προσθέσει και τη σχετική εμπειρία με την απόκτηση παικτών, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά…

“Εχουμε την ποιότητα, αυτό είναι αναμφισβήτητο. Πρέπει να δυναμώσουμε την ομάδα εκεί που πονάει και να κάνουμε τη σωστή επιλογή στην επίθεση. Αυτό είναι στο μυαλό μου κάθε μέρα που περνάει” τόνισε ο Βενγκέρ στο τηλεοπτικό κανάλι της Αρσεναλ, ενώ παραδέχθηκε ότι “η ομάδα είχε μία εξαιρετική συμπεριφορά και δεν θα ανταμειφθεί για κάποια μικρά πράγματα, αλλά αυτά τα μικρά πράγματα μας κόστισαν. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πούμε ότι η υπόθεση τίτλος για μας σχεδόν απομακρύνθηκε εντελώς, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.