Λαμπάρντ: «Μεγάλη πίεση στον Τόρες»

Η πίεση που δέχτηκε από την πρώτη ημέρα στο Λονδίνο, οφείλεται για τις εμφανίσεις του Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με τον Φρανκ Λαμπάρντ.

Η πίεση που δέχτηκε από την πρώτη ημέρα στο Λονδίνο, οφείλεται για τις εμφανίσεις του Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με τον Φρανκ Λαμπάρντ. Ο διεθνής Άγγλος μέσος των Λονδρέζων τόνισε πως ο Ισπανός επιθετικός θα βοηθήσει τους «μπλε», όμως θα χρειαστεί στήριξη, ώστε να ξεπεράσει την πίεση που έχει δεχτεί τους τελευταίους μήνες.

Αρχικά, ο Λαμπάρντ τόνισε: «Όλοι μας δείξαμε κατανόηση από την πρώτη στιγμή, αφού από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Λονδίνο, η πίεση ήτα μεγάλη. Δεν ήταν εύκολο για εκείνον και έπρεπε να το σεβαστούμε. Δεν θέλαμε να τον πιέσουμε περισσότερο».

Στην συνέχεια, ο Άγγλος μέσος δήλωσε: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής τόσο μεγάλης αξίας και το ποσό της μεταγραφής σου είναι τόσο υψηλό, με την πρώτη κακή στιγμή, θα ακούσεις πολλούς να λένε ότι είσαι κακός παίκτης. Αυτό δεν είναι αλήθεια και ο Τόρες ήταν αποφασισμένος να το αποδείξει. Τώρα, που πέτυχε το πρώτο του γκολ, θα είναι ακόμη πιο παραγωγικός και θα βοηθήσει πολύ περισσότερο την ομάδα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.